Voor financiële dienstverleners

Grote banken en verzekeraars hebben standaardapplicaties maar ook legacy- en maatwerkoplossingen, zowel in de cloud als on-premise. Met ons open-source integratieplatform krijg je inzicht en controle over alle data-, applicatie- en systeemintegraties. Daarnaast leveren wij standaard componenten voor complexe zaken als transactionaliteit en audit logging out of the box!

 

Open-source integratie

Wij helpen verzekeringsmaatschappijen toegevoegde waarde te halen uit hun in- en externe digitale ketens en begeleiden ze bij hun integratievraagstukken. Dit realiseren we met het Frank!Framework, ons eigen open-source integratieplatform, waarmee je op eenvoudige wijze complexe bedrijfssystemen en applicaties aan elkaar kunt koppelen.

Met het Frank!Framework krijg je direct gestandaardiseerd inzicht en controle over alle systeem-, data- en bedrijfsintegraties, zowel on-premise, in de cloud als in een hybride omgeving. Onze aanpak bestaat uit vijf fasen: Ontwerp, Bouw, Implementatie, Kennisoverdracht en Beheer & Onderhoud. Vanaf de analyse tot aan het beheren en optimaliseren van jouw processen. Naast dat je zelf de regie krijgt over je eigen proces, helpen we je ook om de totale eigendomskosten (TCO) van je integratieplatform te verlagen.

Ontvang gratis advies

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden. Vind je dat ook jouw verzekeringsmaatschappij hier onderdeel van zou moeten zijn en wil je meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met onze architect en of CTO om te bepalen of we ook jouw integratie architectuur over kunnen zetten naar een bewezen en betrouwbaar open source platform.

Vraag direct een demo aan