Samen sterker met Frank!Partners 

Frank!Partners vormt de kern van onze groeistrategie. We komen dan ook graag met potentiële partners in contact. Partners ontvangen maximale ondersteuning om onze producten beter te verkopen, beter te gebruiken, of er meer aan te verdienen.

Wij hebben de ambitie onze partners nog succesvoller te maken met het Frank!Framework en eventueel aanvullend de Frank!Gateway. De Frank!Academy, de partnerportal en WeAreFrank! medewerkers zijn hiervoor beschikbaar.

Als Frank!Partner sta je niet langer alleen. Je hebt een strategische sparringpartner die je waar nodig zowel technisch als commercieel ondersteunt. Ook profiteer je van ons aantrekkelijke verdienmodel met een helder groeipad in onze samenwerking.

Training & Strategisch advies

De Frank!Academy staat ter beschikking voor jouw medewerkers en die van je klanten. Ook bieden wij kennis en ervaring bij technisch uitdagende implementaties, en projecten en commerciële vraagstukken.

Goed verdienmodel

Ontvang commerciële ondersteuning bij offertes of coaching en training in het verhogen van de omzet van huidige of extra dienstverlening.

Support op maat

Heb je nu hulp nodig? WeAreFrank! staat klaar voor haar partners. Maak gebruik van onze uitstekende support. WeAreFrank! helpt Frank!Partners haar SLA’s te overtreffen.

Vrijblijvend in gesprek

Graag gaan we vrijblijvend met je in gesprek. Vul onderstaand formulier in, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.