5 manieren waarop het Frank!Framework het integreren makkelijker maakt voor de verzekeraar

Het Frank!Framework is een open-source integratieframework en is de basis voor integratie van bedrijfssystemen en applicaties. Simpel gezegd maakt het Frank!Framework dus makkelijker voor organisaties om allerlei systemen met elkaar te integreren, om zo werkzaamheden uit te breiden en te vergemakkelijken. In deze blog lees je de 5 manieren waarop het Frank!Framework het makkelijker maakt voor de verzekeraar.

Manier 1: Automatische e-mailverwerking

Het Frank!Framework helpt bijvoorbeeld bij het automatisch verwerken van e-mails door te integreren met je e-mailsysteem. Hierdoor kun je als verzekeraar eenvoudig vanuit je CRM-systeem e-mails verwerken en werken vanuit één systeem, in plaats van te schakelen tussen je e-mailsysteem en je CRM. Daarnaast kan het Frank!Framework ervoor zorgen dat je inkomende e-mails automatisch worden verwerkt, bestanden hierin worden uitgelezen en dat de bijlages uit de mails worden gearchiveerd.

Manier 2: Archiefmigratie met een CMIS brug

Het koppelen van een archief is vaak gestandaardiseerd via CMIS, maar soms toch complex. Er is namelijk meestal een discrepantie tussen implementatie: benamingen van containers, gebruikte systeemvelden en het protocol. Wanneer je op je nieuwe archief “oude” aplicaties wilt aansluiten blijkt dat de CMIS standaard geen recept voor succes hoeft te zijn. Met een CMIS Brug kan je het Big Bang migratie scenario ontwijken. De brug vertaalt de CMIS protocollen en kan op elk individuele bericht ingrijpen om een data mapping toe te passen. Hierdoor kan je gemakkelijk je “oude” applicaties aansluiten aan je nieuwe archief. Naast de CMIS brug bevat het Frank!Framework ook CMIS senders en listeners voor CMIS ook eenvoudig services te kunnen aanbieden.

Manier 3: Stapsgewijze archiefmigratie

Ook maakt het Frank!Framework stapsgewijze datamigratie mogelijk bij archiefmigratie. Dit is van belang wanneer je een archief met grote aantallen documenten wilt migreren (denk aan miljoenen documenten). Wanneer dit in bulk gebeurt is het proces een stuk foutgevoeliger dan wanneer dit stapsgewijs gebeurt. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om tussentijds te testen of gemigreerde bestanden goed zijn doorgekomen.

Manier 4: Een stabiel en veilig integratiesysteem

Het Frank!Framework is een bewezen migratie- en integratieframework dat al 20 jaar stabiel werkt. Zo zijn er in de afgelopen 10 jaar nauwelijks hoge prio incidenten geweest en wordt het systeem nauwlettend gemonitord op veiligheid door opgestelde Lifescycle Management protocollen (LCM).

Daarnaast heeft het Frank!Framework een bewezen trackrecord. Het framework wordt namelijk gebruikt door de grootste verzekeraar in Nederland. Er zijn met het Frank!Framework meer dan 200 integratie applicaties, met meer dan 5000 end-to-end integraties gebouwd, draaiend op meer dan 500 productie nodes.

Manier 5: Gemakkelijk complexe systemen integreren én beheren

Het Framework van WeAreFrank! maakt het mogelijk om eenvoudig en gestandaardiseerd complexe integraties te bouwen én te beheren. Het systeem maakt het zelfs mogelijk om het inzicht en de beheersbaarheid van de keten als businessafdeling te beheren, zonder afhankelijk te zijn van de IT-afdeling.

Bij een foutmelding is dit makkelijk zichtbaar in het framework en vaak ook direct in het framework weer op te lossen.

Ben jij benieuwd naar het Frank!Framework?

Onze experts staan voor je klaar om je de mogelijkheden van het Frank!Framework te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een adviesgesprek in waarbij je direct je integratievraagstuk kunt bespreken.

Vragen over deze case?
Neem contact op
Portrait of Jeroen Jansen van Rosendaal

Geschreven door
Jeroen Jansen van Rosendaal