Onze Frank! oplossingen

Bij onze oplossingen bepaal je zelf welke bouwstenen je gebruikt om systemen aan elkaar te koppelen. Zo boek je snel resultaat, zonder hoge kosten. WeAreFrank! biedt vanuit Nederland support en services op alle producten. Bekijk hieronder ons aanbod.

Frank! Framework

Wil je eenvoudig aan de slag met het koppelen van bedrijfssystemen en applicaties? Het Frank!Framework is een open-sourceplatform om bedrijfsapplicaties te integreren, implementeren en beheren. Bij onze klanten zijn inmiddels meer dan 8000 veilige productie integraties geïmplementeerd en worden dagelijks miljoenen berichten verwerkt.

Bekijk Frank!Framework
Frank! Gateway

De meest veilige en flexibele open-source API-gateway gebaseerd op Apache APISIX. Speciaal aangepast met markt specifieke oplossingen zoals NLX/FSC en SOAP-ondersteuning voor naadloze, veilige connectiviteit. 100% ondersteund en gesupport door WeAreFrank!

Bekijk Frank!Gateway
Frank! als een Service

Frank! als een Service biedt deels of volledige ontzorging over de integraties tussen verschillende informatiesystemen. We kunnen 24/7 1e-, 2e- en 3e-lijnssupport verzorgen voor al je datakoppelingen.

Bekijk onze service
Overstappen naar Frank!

Bij een migratie naar het Frank!Framework brengen wij gelijk een degelijke en duidelijke structuur aan dankzij het gebruik van integratiepatronen, teksten en namen die vertellen wat iets is en wat het doet. Een werkbare verbetering en een besparing op development en service-management uren.

Overstappen naar Frank!

Waarom WeAreFrank!?

De betekenis van het Engelse woord frank is open en eerlijk. Frank is dan ook niet toevallig in onze bedrijfsnaam terecht gekomen. Openheid en eerlijkheid zijn namelijk – naast het leveren van kwaliteit uiteraard – onze belangrijkste kernwaarden. De behoefte om openhartig, eerlijk en transparant te zijn, is één van de redenen dat WeAreFrank! in 2013 is opgericht.

Destijds wilden we onze gebruikers de middelen bieden om zelf gewenste integraties te bouwen en te beheren. Zonder de langlopende, dure wurgcontracten en de gesloten, beperkte platforms die grote integratiespecialisten doorgaans hanteren. En dat willen we nog steeds.

Wat doet WeAreFrank!?

Wij doen het anders dan onze concurrenten. Opener, eerlijker. Precies zoals jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk. Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit open-source-integratieframework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt.

Daardoor hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. En het mooie is: dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen van ons framework kun je ook zelf de meest solide koppelingen maken. Door te delen, vermenigvuldigen we gezamenlijk onze kennis en kunde. Open-source in optima forma!

Ontvang gratis advies

Wil je graag meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je liever sparren over een specifiek integratievraagstuk? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met onze integratiespecialisten. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen