Alles wat je nodig hebt om bedrijfssystemen en applicaties te koppelen

Data-, applicatie- en systeemintegratie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Het Frank!Framework is een open-sourceplatform waarmee je eenvoudig zelf aan de slag kunt met het koppelen van bestaande bedrijfssystemen en duizenden bedrijfsapplicaties.

Wat is het Frank!Framework?

Het Frank!Framework is een veilig en stabiel platform voor de integratie van bedrijfssystemen en applicaties. Het is een open-sourceframework, dat onder andere door WeAreFrank! is ontwikkeld om op een relatief eenvoudige manier maatwerk-Javakoppelingen voor complexe bedrijfssystemen te realiseren.

Dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen heb je alle componenten bij elkaar om bedrijfssystemen en applicaties eenvoudig te koppelen. Jij bepaalt zelf welke bouwstenen je gebruikt en houdt dankzij de beheermodule continu de regie op jouw integratieproces. Zo boek je snel resultaat, zonder hoge kosten.

Transparante beheeromgeving

Volg en beheer eenvoudig de status van iedere aangesloten adapter. Krijg inzicht in je keten, versiegegevens, status van berichten, errorlogs en berichten in de pipeline.

Overzichtelijke structuur

Krijg overzicht doordat de basis voor alle systemen hetzelfde is en alleen de adapters per systeem geconfigureerd hoeven te worden.

Goedkoper en efficiënter

Alle losse systemen worden op een uniforme manier aangesloten. Bij wijzigingen aan een systeem hoeft slechts één koppeling te worden aangepast en niet alle koppelingen afzonderlijk.

Waarom kiezen voor het Frank!Framework?

Natuurlijk kun je per twee systemen die willen communiceren ‘gewoon’ een Java-koppeling schrijven. Maar de praktijk is vaak complexer dan de theorie. Zaken als een bedrijfsovername, een nieuw softwarepakket, andere bedrijfsvoering en innovaties zorgen er voor dat ineens meerdere systemen met elkaar moeten communiceren. Dan blijft het niet bij slecht één Java-koppeling. Voor je het weet heb je een wirwar van verschillende systemen, die bijna onmogelijk uit elkaar te halen zijn. Aanpassingen zijn complex, tijdrovend en zeer foutgevoelig. De kans dat dataverlies ongeschonden uit de strijd komt, is nihil.

Wie werkt met het Frank!Framework hoeft zich geen zorgen te maken over security en ingewikkelde structuren. Het Frank!Framework biedt juist overzicht, omdat de basis voor alle systemen hetzelfde zijn en alleen de adapters per systeem geconfigureerd hoeven te worden. Daardoor is er geen complex programmeerwerk meer nodig om verschillende systemen en/of applicaties met elkaar te laten communiceren.

Gratis software met betaalbaar beheercontract

Je maakt gratis gebruik van onze open-source-software, die minimaal zo veelzijdig is als dure closed-source-software. Daarnaast bieden we een goedkoop beheercontract voor het Frank!Framework en de applicaties.

Goedkope ontwikkelaars

WeAreFrank! is de belangrijkste contributor van en levert services op het Frank!Framework. Omdat de koppelingen in het Frank!Framework op een hoger abstractieniveau worden geconfigureerd, heb je geen dure Java-ontwikkelaars nodig maar kunnen vergelijkbare Java- en integratieoplossingen worden uitgevoerd door uitstekende ontwikkelaars voor een eerlijke(re) prijs. Bovendien wordt deze prijs vooraf open en eerlijk gecommuniceerd en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Eenvoudig beheersysteem

Omdat alle applicaties op het Frank!Framework werken volgens dezelfde beheermodule, kunnen zaken als het herverzenden van berichten, analyseren van berichtenstromen en rapportages door de organisatie zelf worden gedaan, zonder tussenkomst van een programmeur. Van de 1.000 incidenten kunnen er 999 zelf worden opgelost. Zo kunnen jouw ontwikkelaars zich op hun eigen werk richten.

Transparante beheeromgeving

Het Frank!Framework beschikt over een uitgebreide beheeromgeving (Frank!Console) waarin de status van iedere aangesloten adapter eenvoudig gevolgd en beheerd kan worden. De beheermodule geeft onder meer inzicht in versiegegevens, status van doorgevoerde berichten, error-logs en berichten in de pijplijn. Ook beschikt de module over een testframework, waarmee met voorgedefinieerde berichten adapters kunnen worden gecontroleerd op de juiste werking. Transparanter wordt het niet!

Snel inzetbaar

Vanuit de basis van het Frank!Framework zijn al veel functionaliteiten en standaardkoppelingen voor bedrijfssoftware beschikbaar. Daardoor is er geen extra programmeerwerk nodig.

Onbeperkt schaalbaar

Omdat het Frank!Framework stateless is kan het onbeperkt, al dan niet automatisch, geschaald worden op uw bedrijfssystemen of in de diverse clouds die het Frank!Framework ondersteunt.

Efficiëntie

Onze applicaties verwerken moeiteloos duizenden berichten per minuut. Omdat elke adapter gebruik maakt van de basisfunctionaliteiten van het Frank!Framework kan het aantal adapters uitgebreid worden zonder onevenredige vergroting van beschikbare hardware.

Open standaarden

Binnen het Frank!Framework werken we uitsluitend met open standaarden. Daardoor kunnen andere ontwikkelaars snel en eenvoudig met het framework en het ontwikkelen van adapters aan de slag. Daar profiteren vervolgens alle gebruikers weer van. Open en eerlijk.

Besparingen door uniforme werkwijze

Geautomatiseerd testen en debuggen, maar ook het ontwikkelen van testscenario’s gebeurt altijd op een uniforme wijze. Hierdoor wordt onder meer bespaard op ontwikkelcapaciteit. Doordat alle processen op een eenduidige manier worden uitgevoerd, ontstaat bovendien uitwisselbaarheid tussen de personen die dit moeten uitvoeren. Grote aantallen adapters kunnen relatief eenvoudig offshore worden gebouwd. Dat levert een aanzienlijke besparing op in programmeerkosten.

Voorspelbare Total Cost of Ownership

De kosten van implementatie en onderhoud van het Frank!Framework zijn vooraf 100% duidelijk en daarmee voorspelbaar. Samen zorgen we voor eerlijke afspraken!

Life Cycle Management, Performance en Security

Een dagelijkse build van het Frank!Framework, waarin we garanderen dat er 0 CVE's zijn. Voor onze enterpriseklanten leveren wij elk kwartaal feature-, performance- en securityreleases.

Alle voordelen van het Frank!Framework

Het Frank!Framework biedt vele voordelen ten opzichte van andere vormen van data-, applicatie-, en systeemintegratie. We zetten de belangrijkste pluspunten van ons open-sourceplatform voor je op een rij.