Voor overheid & gemeenten  

Gemeenten en overheidsinstanties hebben te maken met nieuwe wet- en regelgeving en vaak beperkte budgetten, terwijl ze streven naar innovatie. Dit levert uitdagingen op het gebied van data- en systeemintegratie. Het Frank!Frankwork helpt je eenvoudig complexe bedrijfssystemen en applicaties aan elkaar te koppelen.

Open-source als oplossing

Gemeenten en overheidsinstanties realiseren zich steeds meer dat het verstandig is om als publieke organisatie IT-geld verantwoord te besteden. Daarom is het gebruik van open source, met een lagere Total Cost of Ownership (TCO), een logische keuze. 

Het Frank!Framework, ons eigen open-source integratieplatform, geeft de controle en transparantie over al je integraties, zowel on-premise als in de cloud. Met behulp van kant-en-klare open-source bouwstenen zijn complexe integraties eenvoudig te realiseren en blijf je zelf de eigenaar van de oplossing. WeAreFrank! biedt betrouwbare oplossingen die ook nog eens tot 90% goedkoper zijn dan een closed-source oplossing. 

Ontvang gratis advies

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden. Wil je hier als gemeente of overheidsinstantie onderdeel van worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten.

Vraag direct een demo aan

Documentaire open source, de vrijblijvendheid voorbij

In deze documentaire zien we leveranciers, de politiek, onderzoekbureaus en juristen over het gebruik van Open Source door overheden. Toen de voormalig staatssecretaris stelde dat overheden in basis gebruik moesten gaan maken van open source, maar daar prompt het woordje tenzij aan toevoegde, was de onduidelijkheid geboren. Hoe zijn de afspraken nu daadwerkelijk gemaakt en worden deze ook nageleefd? Wat brengt dit de toekomst en hoe kijkt de branche tegen deze afspraken aan?

Bekijk de documentaire op WeAreFrank!TV