Zelf de controle in huis

Wij zijn er voor elk bedrijf dat veel verschillende systemen aan elkaar moet koppelen. En ook zelf de controle en expertise in huis willen hebben en niet afhankelijk willen zijn van één product. Het is ons doel om niet alleen het leven van integratiespecialisten en ontwikkelaars makkelijker te maken, maar vooral ook dat van beheerders. Zodat zij 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen.

Je bent met het Frank!Framework de baas over data- en systeemintegratie. Zowel zakelijke gebruikers als technische integratieprofessionals kunnen koppelingen bouwen, beheren en onderhouden. Open-source, gebruiksvriendelijk, transparant, platform-onafhankelijk en flexibel. Met de zekerheid van onze betrokken specialisten.


 

Enterprise

Van analyse tot beheren én optimaliseren van enterprise integraties. Het Frank!Framework, ons open-source integratieplatform, geeft inzicht en controle over alle systeem- en data-integraties zowel on-prem als in de cloud. Daarnaast helpen wij de TCO van je integratieplatform te verlagen.

Bekijk corporate
Overheid

Gemeenten en overheidsinstanties hebben te maken met nieuwe wet- en regelgeving en vaak beperkte budgetten, terwijl ze streven naar innovatie. Dit levert uitdagingen op het gebied van data- en systeemintegratie. Het Frank!Frankwork helpt je eenvoudig complexe bedrijfssystemen en applicaties aan elkaar te koppelen.

Bekijk overheid
Financiële sector

Wij helpen banken en verzekeringsmaatschappijen toegevoegde waarde te halen uit hun digitale ketens en begeleiden ze bij integratievraagstukken.

Bekijk financiële sector

Staat jouw branche er niet tussen, maar heb je toch interesse?