Voor corporate organisaties 

WeAreFrank! levert open-source integratieoplossingen aan bedrijven in Nederland. Met als doel om data- en systeemintegratie te versnellen en te vereenvoudigen. Op die manier helpt WeAreFrank! toegevoegde waarde te halen uit digitale ketens en ondersteuning te bieden bij complexe integratievraagstukken.

In vijf stappen naar open-source met het Frank!Framework

Ons eigen open-source integratieplatform, het Frank!Framework, geeft klanten de controle en transparantie over al hun systeem- en data-integraties, zowel on-premises als in de cloud. Daarnaast helpen we je om de totale eigendomskosten (TCO) van je integratieplatform te verminderen.

De Frank!Aanpak omvat de begeleiding van bedrijven door vijf fasen: ontwerp, bouw, implementatie, kennisoverdracht en beheer & onderhoud. Vanaf de analyse tot het beheren en optimaliseren van enterprise-integraties. Het Frank!Framework geeft je de beschikking tot kant-en-klare bouwstenen waarmee je binnen no-time je volledige dataverwerking stroomlijnt. Ook kunnen we je volledig ontzorgen met de integratie.

Bij ons betaal je geen licentiekosten, bepaal je zelf hoeveel support je inkoopt en blijf je 100% flexibel.

Ontvang gratis advies

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Wil je hier met jouw bedrijf onderdeel van worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten, een architect of onze CTO.

 

Vraag direct een demo aan