Frank!Gateway

De meest veilige, flexibele en robuuste, open-source API-gateway gebaseerd op Apache APISIX. Speciaal aangepast met marktspecifieke oplossingen zoals NLX/FSC en SOAP-ondersteuning voor naadloze, veilige connectiviteit. Zoals je van WeAreFrank! gewend bent, wordt alles 100% ondersteund en gesupport.

Overal ondersteund

Onze “overal” oplossing is veelzijdig, betrouwbaar en prestatiegericht, met ondersteuning voor elke leverancier en de mogelijkheid voor gebruikers om extra modules te ontwikkelen.

Custom add-on

Zo hebben we onder andere SOAP en NLX add-ons ontwikkeld waarmee we jouw API landschap kunnen vernieuwen, efficiëntie verbeteren en een veilige gegevensuitwisseling kunnen garanderen

Specificaties

Bij Frank!Gateway gaan we verder dan alleen het bieden van een product; wij streven naar het creëren van een oplossing die naadloos aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en IT-strategie.

Frank!Services

WeAreFrank! staat voor betrouwbare en responsieve ondersteuning, ongeacht waar jouw Frank!Gateway draait. Onze Service Level Agreement (SLA) garandeert hoogwaardige ondersteuning en de flexibiliteit die u nodig heeft.

Jouw Open-Source, Cloud Native API-Gateway Oplossing

Onze jarenlange expertise in integratie vertaalt zich in de Frank!Gateway. We begrijpen dat API’s de levensader zijn van moderne digitale ecosystemen, essentieel voor innovatie, maar dat komt niet zonder uitdagingen. 

Wij bieden een veilige, schaalbare en gegevensgestuurde oplossing. De Frank!Gateway, gebaseerd op Apache APISIX, gaat verder dan een standaardoplossing. Met maatwerk add-ons voor NLX/FSC en SOAP-integratie. Wij groeien voortdurend, ontwikkelen nieuwe add-ons in samenwerking met onze klanten, en dragen deze bij aan de community.

Vraag direct een demo aan