Over ons

Open en eerlijk over integratie

wearefrank! Aangenaam. Wij bestaan, omdat wij vinden dat data- en systeemintegratie open, eerlijk en transparant moet zijn. Omdat we jou – de gebruiker – de middelen willen bieden om zelf gewenste integraties te bouwen en te beheren. Zonder de langlopende, dure wurgcontracten en de gesloten, beperkte platforms die grote integratiespecialisten doorgaans hanteren. Data- en systeemintegratie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, is onze overtuiging.

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Wil je hier onderdeel van zijn of worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten

 

Gratis adviesgesprek inplannen

30 professionals

wearefrank! is in 2013 ontstaan als een samenwerking tussen een aantal Java-experts en systeemarchitecten. Professionals met jarenlange ervaring binnen complexe ontwikkel- en beheeromgevingen bij grote financiële organisaties. Inmiddels zijn we niet meer met een paar professionals, maar met 30 enthousiaste integratiespecialisten met kennis van het Frank!Framework én van de toonaangevende en meest gebruikte tools in de Java-wereld.

Moderne data- en systeemintegratie

We heten niet voor niets wearefrank! De betekenis van het Engelse woord frank is open en eerlijk. Openheid en eerlijkheid is waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. We doen precies wat jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk.

Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit opensource-integratieframework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt. Bovendien is het gratis te gebruiken.

Open-source in optima forma

Met het Frank!Framework ben je zelf de baas over data- en systeemintegratie. Zowel zakelijke gebruikers als technische integratieprofessionals kunnen koppelingen bouwen, beheren en onderhouden. Open-source, gebruiksvriendelijk, transparant, platform-onafhankelijk en flexibel. Met de zekerheid van onze betrokken specialisten, die kunnen analyseren, adviseren óf – indien gewenst – een volledig integratietraject uit handen kunnen nemen.

Door onze oplossingen wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. En het mooie is: dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen van ons framework kun je ook zelf de meest solide koppelingen maken. Door te delen, vermenigvuldigen we gezamenlijk onze kennis en kunde. Open-source in optima forma!

Voor wie?

Wij zijn er voor elk bedrijf dat veel verschillende systemen aan elkaar moet koppelen. Voor bedrijven die zichzelf – naast hun core business – óók als softwarebedrijf zien. En die dus ook zelf de controle en expertise in huis willen hebben en niet afhankelijk willen zijn van één product. Het is ons doel om niet alleen het leven van integratiespecialisten en ontwikkelaars makkelijker te maken, maar vooral ook dat van beheerders. Zodat zij 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen.

Jaco
de Groot
Founder & CTO
Laura
Nauta - Timp
Integration & Frank!Developer
Erwin
Beets
Founder & Managing Partner
Niels
Lam
Front-end developer
Diede
Kerkhof
Front-End & Frank!Developer
Ana
Isaza
Recruiter
Niels
Meijer
Core Developer Frank!Framework
Jeroen Jansen
van Rosendaal
Founder & Architect
Laurens
Mäkel
Fullstack & Frank!Developer
Ruben
de Heer
Front-end Developer
Vinh-Ban
Pham
Integration & Frank!Developer
Wouter
van der Schoot
Integration & Frank!Developer
Ricardo
van Holst
Integration & Frank!Developer
Lenard
van der Maas
Java & Frank!Developer
Martijn
Dirkse
Technical Writer Frank!Framework
Gerrit
van Brakel
Appl. Architect Frank!Framework
Bonno
Smeele
Integration & Frank!Developer
Barry
Jacobs
Integration & Frank!Developer
Ap
Reinders
Education & Frank!Developer
Ali
Akcan
Java & Frank!Developer