Open en eerlijk
over integratie

Wij vinden dat data- en systeemintegratie open, eerlijk en transparant moet zijn. We bieden jou de middelen om zelf integraties te bouwen en te beheren. Zonder langlopende, dure wurgcontracten en gesloten, beperkte platforms die grote integratiespecialisten doorgaans hanteren. Data- en systeemintegratie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, is onze overtuiging.

30 professionals

WeAreFrank! is in 2013 ontstaan als een samenwerking tussen een aantal Java-experts en systeemarchitecten. Professionals met jarenlange ervaring binnen complexe ontwikkel- en beheeromgevingen bij grote financiële organisaties. Inmiddels zijn we niet meer met een paar professionals, maar met 30 enthousiaste integratiespecialisten met kennis van het Frank!Framework én van de toonaangevende en meest gebruikte tools in de Java-wereld.

Moderne data- en systeemintegratie

We heten niet voor niets WeAreFrank! De betekenis van het Engelse woord frank is open en eerlijk. Openheid en eerlijkheid is waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten. We doen precies wat jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk.

Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit opensource-integratieframework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt. Bovendien is het gratis te gebruiken.

Open-source in optima forma

Met het Frank!Framework ben je zelf de baas over data- en systeemintegratie. Zowel zakelijke gebruikers als technische integratieprofessionals kunnen koppelingen bouwen, beheren en onderhouden. Open-source, gebruiksvriendelijk, transparant, platform-onafhankelijk en flexibel. Met de zekerheid van onze betrokken specialisten, die kunnen analyseren, adviseren óf – indien gewenst – een volledig integratietraject uit handen kunnen nemen.

Door onze oplossingen wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. En het mooie is: dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen van ons framework kun je ook zelf de meest solide koppelingen maken. Door te delen, vermenigvuldigen we gezamenlijk onze kennis en kunde. Open-source in optima forma!

Voor wie?

Wij zijn er voor elk bedrijf dat veel verschillende systemen aan elkaar moet koppelen. Voor bedrijven die zichzelf – naast hun core business – óók als softwarebedrijf zien. En die dus ook zelf de controle en expertise in huis willen hebben en niet afhankelijk willen zijn van één product. Het is ons doel om niet alleen het leven van integratiespecialisten en ontwikkelaars makkelijker te maken, maar vooral ook dat van beheerders. Zodat zij 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen.

Jaco
de Groot
Founder & CTO
Erwin
Beets
Founder & Managing Partner
Jeroen Jansen
van Rosendaal
Founder & Architect
Laura
Nauta - Timp
Integration & Frank!Developer
Niels
Meijer
Core Developer Frank!Framework
Diede
Kerkhof
Front-End & Frank!Developer
Ana
Isaza
Recruiter
Laurens
Mäkel
Fullstack & Frank!Developer
Sergi
Philipsen
Fullstack developer & F!aaS admin
Vinh-Ban
Pham
Integration & Frank!Developer
Niels
Lam
Marketing
Mouli
Banerjee
Frank!Developer
Lenard
van der Maas
Java & Frank!Developer
Martijn
Dirkse
Technical Writer Frank!Framework
Bonno
Smeele
Integration & Frank!Developer
Raïsa
Groenhorst - Verheijen
Office Manager & HR
Jeroen Smits
Jeroen
Smits
Marketing & WeAreFrank! TV
Ap
Reinders
Education & Frank!Developer
Ali
Akcan
Java & Frank!Developer
Daniel
Langeveld
Commercieel manager
Arjo Bunnik
Arjo
Bunnik
Business Developer
Sena
Akcan
Frank!Developer
Bibi
Delidabieke
Frank!Developer
Marcel
Lenterman
Integratieconsultant
Mitchell
Hoppenbrouwer
Frank!Developer
Delano
Brouwer
Fullstack developer
Emily
Kok
Fullstack developer
Matt
Booman
Core developer Frank!Framework
Laurens
Jacobs
Sales Manager
Tim
van der Leeuw
Core developer Frank!Framework
Vivienne
Jacobs
Frank!Developer
Hichem
Touati
Frank!Developer
Meriç
Akgul
Frank!Developer
Mike
Erkemeij
Frank!Developer
Sander
Bult
Integration & Frank!Developer