WeAreFrank! verwelkomt PragmatiQ als partner!

WeAreFrank! verwelkomt PragmatiQ als partner!

Rotterdam, 14 februari 2024.WeAreFrank!, de toonaangevende open source integratiespecialist van Nederland, kondigt met trots de samenwerking met Pragmatiq aan. Pragmatiq staat bekend om haar expertise in het transformeren van organisaties met low code en no code oplossingen. Een logische keuze om daar het Frank!Framework aan toe te voegen.

Deze samenwerking markeert een significante stap vooruit voor beide bedrijven, waarbij de unieke expertise van WeAreFrank! op het gebied van softwareintegraties wordt gecombineerd met de praktische benadering van Pragmatiq in het leveren van waardevolle integraties voor haar klanten.

Erwin Beets, CEO van WeAreFrank!, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “WeAreFrank! is verheugd om samen te werken met Pragmatiq. WeAreFrank! bouwt al meer dan 20 jaar succesvol low code integraties met het open source Frank!Framework. Vorig jaar zijn we gestart met ons partnernetwerk Frank!Partners. Dit een belangrijke factor in het realiseren van ons doel om binnen 5 jaar het grootste open source integratieplatform van Nederland te zijn. Hierbij zal onze focus liggen op de support en ontwikkeling van het Frank!Framework voor onze partners en klanten”.

De synergie tussen WeAreFrank! en Pragmatiq belooft nieuwe mogelijkheden voor klanten om koppelingen tussen systemen te vereenvoudigen. John van der Draai, CEO van Pragmatiq voegt toe: “WeAreFrank! deelt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de behoeften van klanten naar een volgend niveau brengen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een nog krachtigere impact hebben op de manier waarop mensen werken, innoveren en groeien.”

De samenwerking tussen WeAreFrank! en Pragmatiq vertegenwoordigt een veelbelovende ontwikkeling in de wereld van integratieoplossingen en zal naar verwachting nieuwe deuren openen voor beide bedrijven en hun klanten.

Over WeAreFrank!

WeAreFrank! is dé opensource integratiespecialist van Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige integratieoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte integraties met het Frank!Framework.

Over Pragmatiq

Pragmatiq is een vooraanstaande speler op het gebied van low code en no code oplossingen, die organisaties helpen bij het transformeren van hun processen en systemen. Met een focus op praktische oplossingen streeft Pragmatiq ernaar om waarde toe te voegen aan haar klanten en hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

WeAreFrank! – info@wearefrank.nl

Pragmatiq – info@pragmatiq.nl

Vragen over deze case?
Neem contact op
Portrait of Niels Lam

Geschreven door
Niels Lam