Wat zijn de kosten van een Proof of Concept bij WeAreFrank!?

We begrijpen heel goed dat je als organisatie eerst een integratie-oplossing wil testen om te zien of de software het antwoord is op jullie problemen en voldoet aan jullie wensen. Een Proof of Concept (PoC) biedt uitkomst. Tegen 50% korting ontdek je de mogelijkheden van het Frank!Framework, profiteer je van onze jarenlange integratiekennis en krijg je een gevoel bij de samenwerking met onze specialisten. We komen nog vaak de misvatting tegen dat er hoge kosten gepaard gaan met een PoC. Terwijl wij een kwalitatieve PoC leveren mét korting. Hoe dat kan en wat we dan voor je doen? Lees snel verder.

Wat is precies een Proof of Concept?

Een Proof of Concept is in het leven geroepen om te bekijken of een technologie geschikt is voor een bepaald doel. Wij weten natuurlijk al lang dat ons integratieframework een succesvol concept is, maar we willen ook jou als klant de kans geven om het te testen. Wij werken graag met PoC’s. Het is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe gemakkelijk je met het Frank!Framework kunt bouwen aan slimme systeemintegraties. Bovendien kost het je geen handenvol geld, aangezien onze integratiespecialisten jouw specifieke vraag eenvoudig oplossen met het framework, zonder dat hier duurbetaalde ontwikkelaars voor nodig zijn.

Heb jij nog een complexe integratiepuzzel voor ons liggen?

{{cta('0289b6e2-7a6d-43fb-911f-31c1b29c3473')}}

PoC 1: koppeling van API naar API

Wat voor jou misschien een complexe Java-integratie lijkt, is voor ons simpel uit te voeren met het Frank!Framework. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van twee API’s. Binnen 40 uur hebben we een dergelijke integratie opgezet in een testomgeving. Kosten? 40 uur x €80 is €3.200 maar met 50% Frank!korting kom je op slechts €1.600 exclusief btw. Die kosten kunnen we zo laag houden, omdat je voor een API naar API-koppeling geen architect of Java-programmeur nodig hebt. Onze integratiespecialisten bouwen voor jou deze koppeling met de standaardcomponenten van ons framework en laten zien dat de oplossing ook daadwerkelijk werkt.

Ben je tevreden en wil je de koppeling live zetten in een productieomgeving? Daar hebben we slechts 40 extra uren voor nodig. Voor €3.200 exclusief btw plaatsen we de koppeling in jouw productieomgeving. Zo kun je direct de voordelen van het Frank!Framework ervaren.

PoC 2: jouw hoofdpijndossier oplossen

Heb je te maken met een lastig integratieprobleem en krijg je daar echt hoofdpijn van? Ook daarvoor zetten we met alle plezier een Proof of Concept op. Transactionaliteit, error storage, opnieuw verzenden van berichten of een voor ons nog onbekend protocol, het kan zijn dat deze integratie complexer is dan een eenvoudige koppeling van API’s. Daarom beginnen we eerst met een kleinschalig onderzoek voor we met de realisatie beginnen.

Een van onze integratie-architecten zal eerst 2 dagen onderzoek verrichten naar jouw hoofdpijndossier. Wellicht moeten we een kleine toevoeging doen in het framework, maar in 80 uur tonen we je dat ook complexe koppelingen en integraties passen binnen ons Frank!Framework. We lossen jouw hoofdpijndossier niet op voor €10.000 (80 uur x €125), maar voor slechts €5.000 exclusief btw (met 50% Frank!Korting). Voor dat bedrag krijg je een:

  • Vooronderzoek en inventarisatie - 16 uur x €125 is €2.000, maar mét 50% Frank!Korting betaal je slechts €1.000 exclusief btw;
  • Bouw en aanpassing van Frank!Framework - 64 uur x €125 is €8.000, maar met 50% Frank!Korting kom je op €4.000 exclusief btw.

Ook hiervoor geldt: wanneer je live wilt met de koppeling of integratie naar jouw productieomgeving, dan is dat mogelijk. We regelen dat voor je in slechts 40 extra uren voor €3.200 exclusief btw. Dan ben je direct verlost van jouw integratieprobleem!

Profiteer van een Proof of Concept met korting

Wij zijn gewoon open en eerlijk over onze prijzen. Bovendien vind je bij ons geen kleine lettertjes achteraf. We leveren tijdens de PoC ook advies: hoe pak je een probleem nu het beste aan en voor welke uitdagingen moeten we voorzieningen aanbrengen in de adapter? Je kunt zelfs jouw integratieomgeving door ons laten hosten in onze cloud met Frank!-as-a-Service (F!aaS). Dus worstel je met een specifiek integratievraagstuk? En wil je kennismaken met ons Frank!Framework? Vraag dan direct een Proof of Concept aan en kom eindelijk van die hoofdpijn af.

{{cta('0289b6e2-7a6d-43fb-911f-31c1b29c3473')}}

Vragen over deze case?
Neem contact op
Portrait of Erwin Beets

Geschreven door
Erwin Beets

Heb jij nog een complexe integratiepuzzel voor ons liggen?