Waarom jij moet kiezen voor WeAreFrank! als Open Source integratiespecialist

Misschien ben je ooit begonnen met het koppelen van twee applicaties en ben je nu geëindigd met een wirwar van aan elkaar geknoopte systemen. Het is tijd om die complexe massa uit elkaar te halen en te zorgen voor overzicht en een transparante beheeromgeving. Wij zijn al meer dan 20 jaar Open Source integratiespecialist en helpen je hier graag bij. Waarom het slim is om voor ons te kiezen? Dat is een combinatie van onze uniforme manier van ontwikkelen, ons Open Source framework en transparante beheerconsole.

Bouwen met het Frank!Framework

Om systemen te integreren, hebben we het Frank!Framework ontwikkeld: een Open Source platform met meer dan 100 bouwstenen. Die bouwstenen kun je configureren en koppelen zonder te programmeren. De (Java-)koppelingen worden namelijk eenvoudig gerealiseerd met behulp van XML-configuraties.

Wanneer je gebruikmaakt van het framework, dan weet je zeker dat je koppelingen op uniforme wijze zijn gebouwd. Het Frank!Framework beschikt over alle componenten die nodig zijn om bestaande bedrijfssystemen en duizenden bedrijfsapplicaties te integreren. Het resultaat is een maatwerkintegratie met standaard bouwblokken die al zijn getest.

100% Open Source framework

Bij ons geen vendor lock-in of verplichte licenties wanneer je je applicatie in productie wilt nemen. Open Source is bij ons écht Open Source en dat maakt systeemintegratie 90% goedkoper dan bij Closed Source oplossingen. Jij bent en blijft eigenaar van de configuratie en businesslogica die we voor je bouwen.

Wanneer we zelf of op aanvraag van een klant een nieuw component hebben ontwikkeld, dan plaatsen we dat direct in het framework. Op die manier geven we het terug aan de community, zodat iedereen dit nieuwe component kan hergebruiken. Precies zoals het hoort bij Open Source.    

Transparante beheeromgeving

Alle Java- en integratie-applicaties die met ons Frank!Framework worden gebouwd, beschikken over een beheerconsole. Die functioneert als een glassbox en zorgt ervoor dat functioneel beheerders 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen. Maar ook het analyseren van berichtenstromen, testen en maken van rapportages kunnen je beheerders gewoon zelf. Je duurbetaalde programmeurs kunnen zich daarom bezighouden met innovaties en hun eigen werkzaamheden!

Alle Java- en integratie-applicaties die met ons Frank!Framework worden gebouwd, beschikken over een beheerconsole.

{{cta('47c8a0a8-e498-4ae7-903d-c5b6c28730c0')}}

Support-as-a-Service

Nadat je applicaties in productie zijn genomen, bieden we je uiteraard support aan. Maar dit is niet verplicht. Je kunt bij ons support afnemen voor elk denkbaar vraagstuk, zonder dat je hiervoor een aantal licenties moet afnemen. Je hebt alle vrijheid om te kiezen hoeveel hulp je van ons nodig hebt: van helemaal niets tot een enterprise-servicecontract waarvan je zelf de looptijd bepaalt. Zo werkt onze Support-as-a-Service.

Ervaren team van open-source integratiespecialisten

Hebben we je kunnen overtuigen van onze unieke eigenschappen als Open Source integratiespecialist en ons Frank!Framework? Wij laten je zien dat data- en systeemintegratie niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Alle projecten die we de afgelopen 20 jaar mochten uitvoeren, hebben we succesvol, binnen budget en planning afgerond.

Twijfel je nog?

We komen graag bij je langs om een demo, specifiek voor jouw integratievraagstuk, te verzorgen. Mail onze collega Erwin Beets (erwin@wearefrank.nl) of bel 010-340 5010 om een vrijblijvende afspraak te maken.

{{cta('70c715e8-5070-4738-a51b-076789b1a7bb')}}

Vragen over deze case?
Neem contact op
Portrait of Erwin Beets

Geschreven door
Erwin Beets

Vrijblijvende demo op maat aanvragen