IT-dienstverlener Proxy gaat samenwerken met WeAreFrank!

De Rotterdamse IT-dienstverlener Proxy heeft zich aangesloten bij Frank!Partners, het partnerkanaal van open source integratiespecialist WeAreFrank!. CEO Erik de Rijk van Proxy en CEO Erwin Beets van WeAreFrank! zien de samenwerking als een nieuwe stap om hun dienstverlening effectiever te maken.

“We zijn ontzettend blij dat onze twee Rotterdamse bedrijven elkaar hebben gevonden”, zegt Erik de Rijk. “Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een krachtige samenwerking die veel potentieel biedt voor de toekomst.”

Technologische vooruitgang

De samenwerking tussen Proxy en WeAreFrank! is volgens de twee bedrijven een stap in de richting van innovatieve en effectieve IT-oplossingen voor het mkb tot en met enterprises. Beide bedrijven willen hun klanten zo de best mogelijke dienstverlening bieden en daarnaast de technologische vooruitgang binnen de regio Rotterdam en daarbuiten bevorderen. “De samenwerking met Proxy markeert een nieuw hoofdstuk voor WeAreFrank!” zegt Erwin Beets. “Twee Rotterdamse bedrijven die hun krachten bundelen om de IT-markt te verbeteren, met een sterke nadruk op open source-technologie voor infrastructuur, api’s en integratie, dat is iets om trots op te zijn.”

Over Proxy

IT-dienstverlener Proxy is de technologiepartner voor het mkb en mkb+, met meer dan 25 jaar ervaring in beheer van IT-infrastructuur. Proxy biedt 24/7 support en voert IT-projecten uit op basis van Linux, Suse, Rancher, RHEL, OpenShift en Ansible. Hun diensten omvatten migraties, nieuwe hardware, disaster recovery tests, systeemimplementatie, AI automation, containerisatie en cloud adaptatie. Proxy staat bekend om zijn kennisdeling, persoonlijke ondersteuning en vermogen om snel en flexibel de nieuwste IT-ontwikkelingen toe te passen.

Over WeAreFrank!

WeAreFrank! is de open source integratiespecialist van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige integratieoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte integraties en hun support op het Frank!Framework en de Frank!Gateway.

Vragen over deze case?
Neem contact op
Portrait of Niels Lam

Geschreven door
Niels Lam