Veelgestelde vragen

Waar komt de naam WeAreFrank! vandaan?

WeAreFrank! is sinds 2020 onze naam. Voorheen gebruikten we de naam Integration Partners en het Frank!Framework kende de naam IBIS Adapter Framework (IAF).

Na ruim 6 jaar de naam Integration Partners te heten, was het tijd voor wat nieuws. Onze diensten staan voor open en eerlijk, transparant, gebruiksvriendelijk en klantgerichtheid. In de wereld van Closed Source software is het veelal gebruikelijk om juist niet transparant te zijn over met name de kosten die gemoeid zijn bij het creëren, ontwikkelen en onderhouden van integraties en oplossingen binnen integraties. In onze filosofie is de gebruiker van ons integratieplatform ook de eigenaar van deze oplossing. Daarbij berekenen wij dus geen licentie- of gebruikskosten. Ook zijn de ontwikkelingskosten transparant en lager dan bij het gebruik van Closed Source.

Met name het eerlijke en transparante dat wij als WeAreFrank! zijn, sluit aan bij de Engelse term; Frank!

Is het leuk bij WeAreFrank!?

Bij WeAreFrank! is het altijd relaxed en gezellig, of je nu klant bent of deel uitmaakt van het team. We werken niet met strakke hiërarchieën en iedereen kan z'n ding doen, zowel op kantoor in hartje Rotterdam—compleet met dartbord, air hockey, voetbaltafel en pingpong—als thuis. We werken op basis van wat je presteert, niet hoe lang je bezig bent. Als je werk af is (en perfect), dan is hoe je je tijd invult jouw zaak. Oh, en we zijn ook nog eens koningen in het organiseren van pubquizzen en (virtuele) VrijMiBo's. Werken bij ons is de perfecte mix van hard werken, toffe events en je eigen gang gaan.

Hoe is het Frank!Framework ontstaan?

Het Frank!Framework ontstond ongeveer 20 jaar geleden bij Nationale-Nederlanden en ING, ontwikkeld als een flexibele oplossing voor het koppelen van systemen. In plaats van een eenmalige oplossing, werd een modulair systeem gecreëerd dat meerdere integratieproblemen kon adresseren, en groeide uit tot een veelzijdig framework dat door verschillende bedrijven en voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden. 10 jaar geleden hebben wij het als WeAreFrank! open-source mogen maken onder de Apache 2.0 License.

Lees hier het verhaal van Gerrit van Brakel

Van wie is het Frank!Framework?

Het Frank!Framework is van de community ofwel de gebruikers van het open source integratie Framework.
Geheel kosteloos kan het Framework worden gedownload en kan iedereen ermee de slag. Hierdoor kunnen eerder ontwikkelde oplossingen en integraties worden hergebruikt door andere gebruikers.
WeAreFrank! biedt een mogelijkheid tot 24/7 support voor zakelijke gebruikers. Het support team van WeAreFrank! bouwt in opdracht met het Framework maatwerkoplossingen voor de zakelijke markt. 

Wat is het Frank!Framework?

Met het Frank!Framework kun je eenvoudig zelf aan de slag met het koppelen van bedrijfssystemen en applicaties. Het Frank!Framework is een open-sourceplatform dat bestaat uit meer dan 100 bouwstenen, die zonder programmeren kunnen worden geconfigureerd en gekoppeld. Het beschikt over alle componenten die nodig zijn om bestaande bedrijfssystemen en duizenden bedrijfsapplicaties te integreren.

Meer informatie over het Frank!Framework