Afstuderen bij WeAreFrank!

Wat leuk dat je interesse hebt in een stage of afstudeerproject bij wearefrank! We geven je wat meer informatie over de verschillende projecten die we te bieden hebben.

Interface voor WSDL en OpenAPI

Java, OpenAPI, WSDL

Het Frank!Framework heeft de mogelijkheid om WSDL of OpenAPI-specificaties te genereren vanuit de gemaakte configuraties. Op het moment is de achterliggende code hiervan gescheiden, maar we willen hier een algemene interface voor maken.

Data mapper Frank!Flow

Java, Rest, XML

We willen een grafische data mapper toevoegen aan de Frank!Flow. Er zijn hier een aantal standaard libraries voor beschikbaar zoals AtlasMap of de onlangs gelanceerde Azure Logic Apps data mapper. Tijdens deze stage doe je onderzoek naar de verschillende opties en implementeer je een nieuwe data mapper in de Frank!Flow.

iPaaS Backend

Java, Rest

Het bouwen van een API voor beheren en schalen van integraties in de cloud. Je gaat aan de slag met de API’s van kubernetes en het Frank!Framework zelf.

Frank!Runner

Java, Ant, Rest

De Frank!Runner is een tool om het Frank!Framework makkelijk lokaal op te starten. Er zijn wat kleine verbeteringen die we hierin willen doorvoeren. De indicatie van het downloadproces is momenteel onduidelijk. Dit willen we met deze stageopdracht gaan verbeteren!

Netflix Eureka

Java, Rest

Je onderzoekt hoe Netflix Eureka het Frank!Framework kan aanvullen om RESTful diensten, service discovery, load balancing en failover in AWS te verbeteren. Je ontwikkelt een integratievoorstel, beoordeelt de technische haalbaarheid, onderzoekt de voordelen voor systeemintegratie en stelt een implementatieplan op.

Open Banking

Java, Rest

Open Banking is een open standaard, een standaardmanier om te communiceren tussen banken en financiele instellingen. Je gaat werken aan standaard connectivity voor de open banking API in het Frank!Framework. Er gaat vooral wat onderzoek aan vooraf. Het is belangrijk om te weten hoe de standaard werkt voordat dit geïmplementeerd kan worden.

Internal Developer Platform

Je gaat onderzoeken welke componenten zoals bijvoorbeeld Backstage we kunnen gebruiken als basis voor het bouwen van een IDP (Internal Developer Platform). En tijdens de stage bouw je een experimentele basis.

Frank!Flow

TypeScript, Angular

De Frank!Flow is onze tool om visueel integraties te bouwen. Je gaat onderzoeken of er alternatieven zijn voor PlumbJS en dit mogelijk implementeren, of het gebruik van PlumbJS verbeteren binnen de huidige oplossing.

XSLT debugging

Java, XSLT

Eerder hebben studenten XSLT debuggable gemaakt met Saxon en Xalan. Dit moet nu ingebouwd worden in het Frank!Framework op een mooie manier, omdat het nu nog een losstaande codebase is.

Trino en het Frank!Framework

Java, SQL

Je bouwt support voor Trino in het Frank!Framework door het ontwikkelen van een TrinoSender en TrinoListener. Je duikt in de wereld van SQL query engines en draagt hiermee bij aan het verbeteren van het Frank!Framework!

Kijk maar even

We bieden je ook de kans om zelf een opdracht te verzinnen en een onderzoek te doen bij WeAreFrank!
Heb je een leuk idee? Neem even contact op met Ana. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

 

Interesse gekregen in een project?