Frank! als een Service

Frank! als een Service biedt deels of volledige ontzorging over de integraties tussen verschillende informatiesystemen. We kunnen 24/7 1e-, 2e- en 3e-lijnsupport verzorgen voor al je datakoppelingen. Bij onze oplossingen bepaal je zelf welke bouwstenen je gebruikt. Zo boek je snel resultaat, zonder hoge kosten. Bekijk hieronder onze integratie oplossingen.

Frank! Framework

Het Frank!Framework is de basis voor de integratie van bedrijfssystemen en applicaties. Het is een open-sourceframework, dat door WeAreFrank! is ontwikkeld om op een relatief eenvoudige manier maatwerk-Javakoppelingen voor complexe bedrijfssystemen mogelijk te maken.

Bekijk Frank!Framework
Frank! Gateway

De meest veilige en flexibele open-source API-gateway gebaseerd op Apache APISIX. Speciaal aangepast met markt specifieke oplossingen zoals NLX/FSC en SOAP-ondersteuning voor naadloze, veilige connectiviteit. 100% ondersteund en gesupport door WeAreFrank!

Bekijk Frank! Gateway
Overstappen naar Frank!

Bij een migratie naar het Frank!Framework brengen wij gelijk een degelijke en duidelijke structuur aan dankzij het gebruik van integratiepatronen, teksten en namen die vertellen wat iets is en wat het doet. Een werkbare verbetering en een besparing op development en service-management uren.

Overstappen naar Frank!
Eenvoudige & gestandaardiseerde data-integratie

WeAreFrank! biedt gestandaardiseerde bouwblokken voor koppelingen tussen alle zakelijke applicaties en legacy systemen met het opensource Frank!Framework. We sluiten ook aan op maatwerkoplossingen. Je behoudt inzicht in je applicatieketens en controle terwijl je de realisatie, het beheer en optimalisatie van je data-integratie toevertrouwt aan dé integratiespecialist voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland.

Wil je meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten