Let’s be frank, let’s talk open source!

Waarom WeAreFrank!?

De betekenis van het Engelse woord frank is open en eerlijk. Frank is dan ook niet toevallig in onze bedrijfsnaam terecht gekomen. Openheid en eerlijkheid zijn namelijk – naast het leveren van kwaliteit uiteraard – onze belangrijkste kernwaarden. De behoefte om openhartig, eerlijk en transparant te zijn, is één van de redenen dat WeAreFrank! in 2013 is opgericht.

Destijds wilden we onze gebruikers de middelen bieden om zelf gewenste integraties te bouwen en te beheren. Zonder de langlopende, dure wurgcontracten en de gesloten, beperkte platforms die grote integratiespecialisten doorgaans hanteren. En dat willen we nog steeds.

Wat doet WeAreFrank!?

Wij doen het dus anders dan onze concurrenten. Opener, eerlijker. Precies zoals jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk. Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit open-source-integratieframework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt.

Daardoor hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. En het mooie is: dankzij de meer dan 100 kant- en klare bouwstenen van ons framework kun je ook zelf de meest solide koppelingen maken. Door te delen, vermenigvuldigen we gezamenlijk onze kennis en kunde. Open-source in optima forma!

Voor wie is WeAreFrank!?

Wij zijn er voor elk bedrijf dat veel verschillende systemen aan elkaar moet koppelen. Voor bedrijven die zichzelf – naast hun core business – óók als softwarebedrijf zien. En die dus ook zelf de controle en expertise in huis willen hebben en niet afhankelijk willen zijn van één product. Het is ons doel om niet alleen het leven van integratiespecialisten en ontwikkelaars makkelijker te maken, maar vooral ook dat van beheerders. Zodat zij 99 van de 100 problemen zelf kunnen oplossen.

Met het Frank!Framework ben je zelf de baas over data- en systeemintegratie. Zowel zakelijke gebruikers als technische integratieprofessionals kunnen koppelingen bouwen, beheren en onderhouden. Open-source, gebruiksvriendelijk, transparant, platform-onafhankelijk en flexibel. Met de zekerheid van onze betrokken specialisten.

Onze werkwijze heeft zijn waarde al expliciet bewezen bij:

  • Groeiende en complexe bedrijven;
  • Ondernemingen met veel verschillende afdelingen (met verschillende systemen);
  • Bedrijven die gaan fuseren;
  • Bedrijven die gaan splitsen.

Gratis advies!

Wil je graag meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je liever sparren over een specifiek integratievraagstuk? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met onze integratiespecialisten. Wij denken graag met je mee.

Gratis adviesgesprek inplannen

E-book: De 10 principes van systeemintegratie toegepast

Ebook thumbnail

Wij zijn ervan overtuigd dat data- en systeemintegratie niet ingewikkeld is en we hanteren daarvoor 10 principes.
Ben je benieuwd? Download ons e-book en kom erachter!

Download e-book