Integratiespecialist

Zie jij het als een uitdaging om legacy systemen en moderne applicaties aan elkaar te koppelen? Is het oplossen van integratieproblemen met software systemen één van je sterke kanten? Wil jij je vaardigheden blijven ontwikkelen in een lerende organisatie?

Ben jij de enthousiaste IT’er die de technische uitdagingen waar wij voor staan aan durft te gaan?

Wij zijn WeAreFrank! een snelgroeiende IT-organisatie met 35 betrokken professionals van verschillende leeftijden en diverse achtergronden. Wij realiseren complexe data-integraties en doen dit anders dan onze concurrenten. Gewoon Frank, zoals vanuit het Engels: Open en Eerlijk. Onze moderne benadering van data- en systeemintegratie luistert naar de naam Frank!Framework. Dit open-source-integratie framework kan alle systemen en applicaties koppelen. Deze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Onze klanten zijn met name banken en verzekeraars die deels werken met verouderde systemen. Systemen die moeten communiceren met zowel andere bestaande applicaties als de nieuwste software oplossingen.

Als Integratie Specialist sta jij voor complexe technische uitdagingen. Het ontwerpen en opleveren van datamanipulatie- en migratieoplossingen vereist een diepgaand begrip van verschillende technologieën en systemen. Een dynamisch werkveld waarin voortdurend nieuwe tools en frameworks verschijnen. Je maakt deel uit van het Scrum team dat integratieoplossingen (door)ontwikkelt voor onze opdrachtgevers. Je vertaalt functionele specs naar technische eisen. Je werkt nauw samen met informatie- en bedrijfsanalisten, ontwikkelaars en projectmanagers. Bij ons en bij onze klanten. Jouw werk heeft directe invloed op de bedrijfsprocessen van een organisatie. Door verouderde systemen te verbinden met web-based API’s en event-based applicaties help jij bij het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Voor onze klanten leidt dit tot efficiëntere workflows en kostenbesparingen. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende organisaties, terwijl je in dienst bent bij WeAreFrank!. Dit verrijkt jouw kennis en is van grote toegevoegde waarde voor onze eigen organisatie.

Wie ben jij?

Jij haalt je voldoening uit het oplossen van complexe technische problemen. Jij krijgt energie van werken met mensen. In verschillende teams, zodat je van anderen kan leren, ideeën uitwisselen en gezamenlijk complexe problemen oplossen. Jij wil innoveren en impact hebben op bedrijfsprocessen. Verder voldoe je aan de volgende eisen en wensen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als integratiespecialist;
  • Werkervaring in een gelijkwaardige omgeving;
  • Java kennis is een pré;
  • Ervaring met (en/of) XML, JSON, YAML, XLST, SOAP, XSD, REST, Databases;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een baan als Integratie Specialist bij WeAreFrank! Een transparante organisatie met een platte structuur. Wij geloven in vrijheid en vertrouwen. Iedere medewerker voorzien wij van op maat gemaakte voorwaarden en trainingen. Jij krijgt persoonlijke begeleiding om de gestelde doelen te behalen. Hierdoor hebben wij een zeer laag personeelsverloop. Omdat iedereen in zijn of haar kracht wordt gezet en hiervoor waardering krijgt. Een salarisindicatie tussen de €3.500,00 en €4.000,00 per maand + bonusregeling. Flexibele werktijden. Een fijn, onlangs gemoderniseerd, kantoor in hartje Rotterdam, vlakbij Centraal Station. Thuis werken en bij onze klanten. OV-kaart, pensioenregeling en 25 verlofdagen. Natuurlijk leuke, gezellige borrels en uitjes, maar dat is in onze optiek vanzelfsprekend.