Vrouwen in de IT: Laura Nauta-Timp

Laura Nauta-Timp, 31 jaar, Integration & Frank!Developer

Laura Timp

Laura is een betrokken collega met een brede interesse. Ze wordt gelukkig van de kleine dingen in het leven, een strandwandeling met de honden, het opknappen van een oude deur of op reis gaan zonder uitgestippelde planning.

Hoewel ik na mijn studie Digitale Communicatie breed was opgeleid (je leert over alles wat tussen marketing/communicatie en IT in zit) ben ik niet meteen de IT ingegaan. Ik ben begonnen bij een bedrijf in de autosport om daar de marketing en communicatie te doen. Na een aantal leuke jaren ben ik echter, vanwege de lange reistijd, op zoek gegaan naar een andere baan. Ik heb altijd al een interesse gehad in de IT en heb affiniteit met computers. Ik begon bij WeAreFrank! met een rol in marketing en communicatie, maar mijn taken verbreedden zich al snel tot meer taken in de IT. Ik werk nu een jaar volledig als Integration & Frank!Developer, ik houd me op dit moment vooral bezig met het vernieuwen van alle Frank!Configuraties en het implementeren van de nieuwste technieken. Ik geniet van mijn werk, de IT blijft altijd interessant, je komt constant nieuwe uitdagingen tegen en daar heb je doorzettingsvermogen voor nodig. Het blijft afwisselend.

In de toekomst hoop ik nog veel meer te leren, ik wil mijn kennis vergroten zodat ik problemen steeds sneller en efficiƫnter kan oplossen.

Ik werk met veel plezier bij WeAreFrank!. De sfeer is goed en we zijn een flexibele mensgerichte organisatie.