stage en afstuderen
bij wearefrank!

Wat leuk dat je interesse hebt in een stage of afstudeerproject bij wearefrank! We geven je wat meer informatie over de verschillende projecten die we te bieden hebben.

de projecten

Interface voor WSDL en OpenAPI

Java, OpenAPI, WSDL

Het Frank!Framework heeft de mogelijkheid om WSDL of OpenAPI-specificaties te genereren vanuit de gemaakte configuraties. Op het moment is de achterliggende code hiervan gescheiden, maar we willen hier een algemene interface voor maken.

Componentencatalogus

Docker, K8s, Linux

Je gaat het Frank!Framework klaarstomen voor de componentencatalogus. Dat is een algemene app store voor gemeentes, onderdeel van Common Ground. Het gaat vooral over infrastructuur en kennis van Docker, K8s en Linux is vereist.

API 2 API

Java, Rest

Het Frank!Framework heeft heel veel functionaliteit om koppelingen te maken tussen verschillende applicaties. We zijn altijd op zoek naar welke koppelingen bruikbaar zijn om standaard te implementeren in het framework. Tijdens deze opdracht ga je onderzoeken wat een bruikbare of populaire API koppeling is en deze implementeren in het Frank!Framework.

Frank!Framework & AtlasMap

Java, Rest, XML

AtlasMap is een open source tool voor grafische datamapping. Je gaat onderzoeken hoe je AtlasMap kunt integreren in het Frank!Framework als een alternatief voor de huidige mapper. Je maakt gebruik van de AtlasMap API en de Java client library om een mapping te configureren en uit te voeren. Je hebt kennis nodig van Java, REST en XML.

AI assistent voor adapters

Java, XML

De configuraties in het frank!framework bouw je nu handmatig. Er zijn manieren om met bijvoorbeeld chatgpt of codepilot hulp te krijgen bij het bouwen van adapters. Dat werkt in de praktijk nog niet super. Tijdens deze opdracht ga jij hier een oplossing voor bouwen!

Open Banking

Java, Rest

Open Banking is een open standaard, een standaardmanier om te communiceren tussen banken en financiele instellingen. Je gaat werken aan standaard connectivity voor de open banking API in het Frank!Framework. Er gaat vooral wat onderzoek aan vooraf. Het is belangrijk om te weten hoe de standaard werkt voordat dit geïmplementeerd kan worden.

iPaaS backend

Java, K8s, Azure

Een API voor beheren en opschalen van integraties in de cloud. Je gaat aan de slag met de API’s van kubernetes en het Frank!Framework zelf.

Kijk maar even

We bieden je ook de kans om zelf een opdracht te verzinnen en een onderzoek te doen bij WeAreFrank!
Heb je een leuk idee? Neem even contact op met Ana. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Lijkt het je wat?

Ana

Ana’s contactgegevens

Solliciteer je liever via e-mail, heb je andere vragen, of heb je zelf een leuk idee of onderzoek? Je kunt Ana bereiken op whatsapp of via de mail