stage en afstuderen bij wearefrank!

Wat leuk dat je interesse hebt in een stage of afstudeerproject bij wearefrank! We geven je wat meer informatie over de verschillende projecten die we te bieden hebben.

de projecten

Kafka event processing & Frank!Framework

Als eerst bouw je aan een Kafka uitbreiding voor het Frank!Framework. Dit houdt in dat je het framework compatible maakt met Apache Kafka. Daarna bouw je een bestaande pub/sub usecase om naar een integratie met jouw Kafka uitbreiding. Gebruikte technieken zijn Java, Kafka en K8s.

Derdejaarsstage

Frank!Framework & NLX

NLX is een nieuwe communicatiestandaard voor de overheid, met name voor gemeentes. Je gaat onderzoek doen naar de in’s en out’s van NLX en maakt een NLX uitbreiding voor het Frank!Framework. Je hebt al kennis van Golang of hebt interesse om dit te leren.

Meer info over NLX is te vinden op NLX.io

Derdejaarsstage

Componentencatalogus

Je gaat het Frank!Framework klaarstomen voor de componentencatalogus. Dat is een algemene app store voor gemeentes, onderdeel van Common Ground. Het gaat vooral over infrastructuur en kennis van Docker, K8s en Linux is vereist.

Derdejaarsstage

Frank!Framework Console

De beheerconsole van het Frank!Framework is gemaakt met AngularJS. Tijdens deze opdracht ga je de huidige console moderniseren met Angular.

Derdejaarsstage / Afstudeerproject

OpenAPI naar Frank!Adapter

Je zorgt dat een OpenAPI specificatie vertaald kan worden naar een Frank!Adapter. Daarnaast moet dit als extensie beschikbaar komen in de Frank!Flow. De technieken die je hiervoor gebruikt zijn Java en Angular.

Derdejaarsstage / Afstudeerproject

OpenAPI implementatie vanuit BDM

Veel grote bedrijven ontwikkelen API’s op basis van losse requirements. Dat resulteert in een ongestructureerd en slecht onderhoudbaar API-landschap. Vaak hebben dit soort bedrijven wel een mooi Business Domain Model klaarliggen. Tijdens deze opdracht onderzoek je hoe zo’n Business Domain Model omgezet kan worden naar een set aan OpenAPI specificaties. Je gaat op zoek naar verschillende tools en maakt een Proof of Concept.

Afstudeerproject

Kijk maar even

We bieden je ook de kans om zelf een opdracht te verzinnen en een onderzoek te doen bij WeAreFrank!
Heb je een leuk idee? Neem even contact op met Ana. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Lijkt het je wat?

Ana

Ana’s contactgegevens

Solliciteer je liever via e-mail, heb je andere vragen, of heb je zelf een leuk idee of onderzoek? Je kunt Ana bereiken op whatsapp of via de mail