wearefrank! race event
8 oktober

Meld je hier aan

  • Naam
  • Bedrijf
  • E-mailadres

Wij zijn wearefrank! een open-source integratiespecialist. Wij geloven in transparantie, openheid en vrijheid op het gebied van open-source oplossingen. Als gebruiker van integratieoplossingen is voor jou de race tegen de klok letterlijk begonnen. Ieder jaar is het de keus om te kiezen voor vrijheid, of te blijven bij de oplossing zoals je deze nu gebruikt. Hoge licentiefees, extreme contracten en no ownership.

Wij willen je graag laten zien dat het anders kan, goedkoper kan en transparanter kan. De race tegen de klok gaan wij graag met jou aan, en garanderen dan ook deadlines volledig te halen. Die race tegen de klok vertalen wij graag naar een uniek evenement. Op 8 oktober is het Circuitpark Zandvoort dan ook even van ons. Wij zien je graag als onze gast om nader kennis te maken.

Wij ontvangen je met een lekkernij, zullen in een korte presentatie laten zien waarom jij geld kunt besparen, jij voor vrijheid moet kiezen en hoe WeAreFrank! in alle opzichten volledig transparant is. Na de presentatie gaan we racen in verschillende raceauto’s en beleef je hoe je samen met ons de race tegen de klok aangaat.

Ben jij verantwoordelijk voor software-integratie binnen je organisatie, heeft jullie organisatie de omvang waarbij minimaal 1 miljoen euro besteed wordt aan software-integratie, koppelingen en API’s per jaar en ben jij geïnteresseerd in een partij die het echt anders doet? Dan komen we graag met jou in contact en nodigen je dan ook graag uit voor genoemd evenement op 8 oktober aanstaande.

Aanmelden kan voor maximaal 2 personen per organisatie via het contactformulier.

De kaarten zijn beperkt. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zullen wij via loting bepalen wie de kaarten toegewezen krijgt. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2020. Wanneer jij tot de aanwezigen behoort, zal je door ons per mail daarover voor 1 oktober bericht ontvangen.

Snel aanmelden en zet 8 oktober alvast in de agenda!