Overheid

Gemeentes en overheidsinstanties hebben te maken met nieuwe en wijzigende regelgeving en vaak beperkte budgetten. Daarnaast willen  gemeentes en overheidsinstanties ook innoveren. Dit levert uitdagingen op het gebied van data- en systeem-integratie, oftewel het koppelen van diensten en applicaties.

Gemeentes en overheidsinstanties beseffen zich ook  steeds meet dat het logisch is om als publieke organisatie, het geld dat ze besteden aan IT  meer verantwoord te besteden . Daarom is het gebruik van opensource, met een lagere Total Cost of Ownership (TCO) een logische keuze.

WeAreFrank! biedt betrouwbare oplossingen die ook nog eens tot 90% goedkoper zijn dan een closed-source oplossing. Omdat we werken met kant-en-klare open-source bouwstenen zijn complexe integraties eenvoudig te realiseren en blijf je eigenaar van de oplossing.

 

Gerelateerde blogs

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Wil je hier als gemeente of overheidsinstantie onderdeel van worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten

 

Gratis adviesgesprek inplannen