Medewerkers WeAreFrank!: Raïsa Groenhorst-Verheijen

Raïsa Groenhorst-Verheijen, 27 jaar, Officemanager

Raïsa is een spontane, enthousiaste collega, die graag kookt, bakt en zingt met haar zoontjes en man. Ze vindt eerlijkheid belangrijk, en mensen een (tweede) kans geven, voordat je een mening vormt.

Ik ben Officemanager bij WeAreFrank!, ik ben dus verantwoordelijk voor heel veel verschillende zaken op kantoor. Ik geniet van de vrijheid en de uitdagingen. WeAreFrank! heeft nog niet eerder een officemanager gehad, en de zaken worden steeds complexer door de groei die het bedrijf doormaakt. De uitdaging ligt erin de juiste zaken naar mij toe te trekken. Wat kan ik overnemen? Ik krijg de kans om dingen te doen die ik nog niet eerder gedaan heb. Ik leer daar heel veel van en ik krijg zo de kans om te ontdekken dat ik ergens goed in ben, of kan zijn. Het gevoel dat ik echt iets bijdraag aan de organisatie is voor mij heel belangrijk.

Ik hoop nog lang bij WeAreFrank! te werken, het bedrijf te zien groeien en de HR afdeling op te bouwen en uit te breiden.

Bij WeAreFrank! is er een prettige, informele sfeer. De collega’s zijn aardig en werken hard, maar er is altijd tijd voor een praatje, grapje of een potje tafeltennis. Iedereen is betrokken, zo’n fijn bedrijf om onderdeel van te zijn!

Pas jij in ons team?