Integratie as a Service

Volledig ontzorgd met beheerde koppelingen in de cloud, on-premise of een hybride situatie.  Met Integratie as a Service krijg je een data-integratie oplossing waarbij je veilig en gestandaardiseerd je koppelingen realiseert en uniform beheert.

Integratie as a Service  zoals de naam impliceert geeft u deels of volledige ontzorging over de integraties tussen je verschillende informatiesystemen. Wij kunnen, al dan niet 24/7, 1e-, 2e– en 3e-lijnsupport verzorgen voor al je datakoppelingen.

WeAreFrank! biedt met het opensource Frank!Framework gestandaardiseerde bouwblokken voor koppelingen tussen alle zakelijke applicaties en legacy systemen. Maar ook sluiten we aan op je maatwerkoplossingen.

Je hebt zelf inzicht in je applicatieketens en behoudt de controle terwijl je de realisatie, het beheer en optimalisatie van je data-integratie belegt bij dé integratiespecialist voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland.

Gerelateerde blogs

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Wil je hier onderdeel van zijn of worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten

 

Gratis adviesgesprek inplannen