Insurance

Wij helpen verzekeringsmaatschappijen toegevoegde waarde te halen uit hun in- en externe digitale ketens en begeleiden ze bij hun integratievraagstukken. Dat doen we in vijf fases: Ontwerp, Bouw, Implementatie, Kennisoverdracht en Beheer & Onderhoud. Dus vanaf de analyse tot aan het beheren én optimaliseren van jouw ketens.

Grote verzekeraars hebben standaard applicaties maar ook legacy en maatwerkoplossingen, zowel in de cloud als on-premise. Het Frank!Framework, ons eigen open-source integratieplatform, geeft gestandaardiseerd inzicht en controle over alle systeem-, data- en enterprise-integraties , zowel on-prem als in de cloud als in een hybride vorm.

WeAreFrank! heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij de grootste verzekeraar van Nederland en de enterprise integraties, die bij bijvoorbeeld fusies en overnames horen, ontworpen, gebouwd en beheerd.

Ontdek wat wij ook voor jou kunnen betekenen, bijvoorbeeld de TCO van je integratielandschap drastisch verlagen.

Gerelateerde blogs

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Vind je dat ook jouw verzekeringsmaatschappij hier onderdeel van zou moeten zijn en wil je meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met onze architect en of CTO om te bepalen of we ook jouw integratie architectuur over kunnen zetten naar een bewezen en betrouwbaar open source platform.

 

Gratis adviesgesprek inplannen