Specificaties

Optimaliseer Met Frank!Gateway

Frank!Gateway, gedreven door APISIX, is uw sleutel tot een flexibel dienstbeheer over diverse IT-architecturen. Verhoog de prestaties en verlaag de kosten met onze gateway, die zich naadloos integreert in elke omgeving. Ontdek hoe u uw dienstverlening kunt stroomlijnen en kosten kunt besparen.

Open Source Voordelen: Dankzij onze inzet voor open-source software, bieden wij innovatie en flexibiliteit, aangepast aan uw unieke behoeften. De transparantie en veiligheid van open-source code garandeert een betrouwbare en veilige service.

Flexibiliteit in Deployment: Of u nu kiest voor een cloud-gebaseerde oplossing of voor een on-premise implementatie, onze Frank!Gateway past zich aan uw behoeften aan. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om uw resources optimaal te gebruiken en te beheren, wat leidt tot een efficiëntere operatie en kostenbesparing.

Onafhankelijk van Leveranciers: Wij geloven in de kracht van keuzevrijheid. Onze oplossingen stellen u in staat om verder te kijken dan de beperkingen van één leverancier, waardoor u de controle behoudt en flexibel blijft in het snel veranderende technologielandschap.

Bij Frank!Gateway gaan we verder dan alleen het bieden van een product; wij streven naar het creëren van een oplossing die naadloos aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en IT-strategie.

Belangrijkste Specificaties op Een Rij

  • Functionaliteit: Onze gateway biedt alles, van dynamische routering tot geavanceerde beveiliging.
  • Platformagnostisch: Geschikt voor alle omgevingen, inclusief ARM64 ondersteuning.
  • Beveiliging: Uitgebreide authenticatie- en beveiligingsfeatures.
  • Gebruiksvriendelijk: Compatibiliteit met populaire APM-tools en uitgebreide monitoring.
  • Schaalbaarheid: Ondersteuning voor custom plug-ins en load balancing.
  • Open Source: Geen vendor lock-in, met een aanpasbare en uitbreidbare codebasis.
  • Nederlandse Support: Compleet onderhoud en versiebeheer door WeAreFrank!