Custom add-on

SOAP en NLX Add-ons: Uw Sleutel tot Geavanceerd API-Management

Bij WeAreFrank! erkennen we de complexiteit en de diversiteit van API-verkeer dat organisaties dagelijks beheren. Daarom zijn we trots op onze vermogen om niet alleen HTTP-verkeer te stroomlijnen maar ook om naadloze integratie van SOAP-gebaseerde services te bieden. Onze op maat gemaakte SOAP-add-on overbrugt de kloof tussen traditionele en moderne API-interfaces, waardoor u de kracht van beide werelden kunt benutten zonder compromissen in prestaties of veiligheid.

Onze NLX-add-on is een paradepaardje, speciaal ontwikkeld voor overheidsinstanties waarbij gegevensbeveiliging en -uitwisseling van cruciaal belang zijn. We hebben NLX geïntegreerd in onze gateway-oplossing om een solide en veilige communicatielaag te creëren die voldoet aan de strenge eisen van de overheid. Dit zorgt voor een soepele en beschermde uitwisseling van gevoelige informatie, waarbij gegevensintegriteit en privacy vooropstaan.

Bij ons staat maatwerk centraal, omdat geen twee organisaties gelijk zijn. Ontdek hoe onze SOAP en NLX add-ons uw API-landschap kunnen transformeren, de efficiëntie kunnen verhogen en een veilige gegevensuitwisseling kunnen waarborgen. Neem de stap met WeAreFrank! en ervaar hoe onze expertise uw API-beheer naar een hoger niveau tilt.

Waarom NLX/FSC

NLX/FSC is in het leven geroepen om overheidsinstanties in staat te stellen snel, eenvoudig, efficiënt en bovenal veilig gegevens met elkaar uit te wisselen. Het doel is om een infrastructuur te bieden waarin data en processen strikt gescheiden blijven en waarbij gegevens altijd bij de bron blijven. Dit zorgt voor een robuuste en veilige gegevensuitwisseling, iets wat van het grootste belang is voor de overheid.

100% Ondersteund en Veilig

Onze toewijding aan NLX/FSC gaat verder dan alleen integratie. We bieden 100% ondersteuning voor NLX/FSC en zijn klaar om aanvullende onderhoudscontracten aan te bieden, zodat je zeker weet dat je gegevens veilig en betrouwbaar blijven.

Met onze add-on en ondersteuning maak je optimaal gebruik van de kracht van NLX/FSC, terwijl je profiteert van de veiligheid en betrouwbaarheid die je van ons mag verwachten.

Wil je meer weten over hoe we NLX/FSC integreren en ondersteunen? Neem contact met ons op voor een gesprek en ontdek hoe we jouw gegevens veilig en efficiënt kunnen beheren.