Voordelen van het Frank!Framework

Belangrijkste pluspunten op een rij

Het Frank!Framework biedt vele voordelen ten opzichte van andere vormen van data- en systeemintegratie. We zetten de belangrijkste pluspunten van ons open-sourceplatform voor je op een rij.

1. Gratis software en betaalbaar beheercontract

Je maakt gratis gebruik van onze open-source-software, die minimaal zo veelzijdig is als dure closed-source-software. Daarnaast bieden we een goedkoop beheercontract voor het Frank!Framework en de applicaties.

2. Goedkopere ontwikkelaars

WeAreFrank! is de belangrijkste contributor van en levert services op het Frank!Framework. Omdat de koppelingen in het Frank!Framework op een hoger abstractieniveau worden geconfigureerd, heb je geen dure Java-ontwikkelaars nodig maar kunnen vergelijkbare Java- en integratieoplossingen worden uitgevoerd door uitstekende ontwikkelaars voor een eerlijke(re) prijs. Bovendien wordt deze prijs vooraf open en eerlijk gecommuniceerd en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

3. Besparingen door uniforme werkwijze

Geautomatiseerd testen en debuggen, maar ook het ontwikkelen van testscenario’s gebeurt altijd op een uniforme wijze. Hierdoor wordt onder meer bespaard op ontwikkelcapaciteit. Doordat alle processen op een eenduidige manier worden uitgevoerd, ontstaat bovendien uitwisselbaarheid tussen de personen die dit moeten uitvoeren. Grote aantallen adapters kunnen relatief eenvoudig offshore worden gebouwd. Dat levert een aanzienlijke besparing op in programmeerkosten.

4. Eenvoudig beheersysteem

Omdat alle applicaties op het Frank!Framework werken volgens dezelfde beheermodule, kunnen zaken als het herverzenden van berichten, analyseren van berichtenstromen en rapportages door de organisatie zelf worden gedaan, zonder tussenkomst van een programmeur. Van de 1.000 incidenten kunnen er 999 zelf worden opgelost. Zo kunnen jouw ontwikkelaars zich op hun eigen werk richten.

5. Transparante beheeromgeving

Het Frank!Framework beschikt over een uitgebreide beheeromgeving (Frank!Console) waarin de status van iedere aangesloten adapter eenvoudig gevolgd en beheerd kan worden. De beheermodule geeft onder meer inzicht in versiegegevens, status van doorgevoerde berichten, error-logs en berichten in de pijplijn. Ook beschikt de module over een testframework, waarmee met voorgedefinieerde berichten adapters kunnen worden gecontroleerd op de juiste werking. Transparanter wordt het niet!

6. Onbeperkt schaalbaar

Omdat het Frank!Framework stateless is kan het onbeperkt, al dan niet automatisch, geschaald worden op uw bedrijfssystemen of in de diverse clouds die het Frank!Framework ondersteunt.

7. Snel inzetbaar

Vanuit de basis van het Frank!Framework zijn al veel functionaliteiten en standaardkoppelingen voor bedrijfssoftware beschikbaar. Daardoor is er geen extra programmeerwerk nodig.

8. Krachtige servers

Onze applicaties verwerken moeiteloos duizenden berichten per minuut. Omdat elke adapter gebruik maakt van de basisfunctionaliteiten van het Frank!Framework kan het aantal adapters uitgebreid worden zonder onevenredige vergroting van beschikbare hardware.

9. Open standaarden

Binnen het Frank!Framework werken we uitsluitend met open standaarden. Daardoor kunnen andere ontwikkelaars snel en eenvoudig met het framework en het ontwikkelen van adapters aan de slag. Daar profiteren vervolgens alle gebruikers weer van. Open en eerlijk!

Wil je graag meer weten over wat wij en ons Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je liever sparren over een specifiek integratievraagstuk? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten. We denken graag met je mee.

Gratis adviesgesprek inplannen