Maatwerk

Van analyse en advies tot de volledige uitvoering

Een integratieproces kan veelomvattend en complex zijn. Dat weten wij als integratiespecialisten als geen ander. Daarom helpen we je graag op weg met onze maatwerkoplossingen. Of je nu behoefte hebt aan een analyse, advies of de volledige uitvoering van je data- en systeemintegratie.

Onze ruim 30 integratiespecialisten zijn maar met één ding bezig: jou de beste oplossing bieden, wat je vraag of probleem ook is. Dat doen we op een snelle, deskundige en kostenefficiënte manier. Open en eerlijk, zonder geheimen.

Onze dienstverlening is volledig gericht op transparante data- en systeemintegratie. Bijvoorbeeld in de vorm van advies over jouw integratievraagstuk of een analyse van de huidige en toekomstige situatie, maar we kunnen ook al het werk uit handen nemen en complete integratieprojecten uitvoeren.

Een greep uit onze diensten:

  • Ondersteuning bij functioneel ontwerp en softwarearchitectuur.
  • Betrouwbare en goedkopere optie voor bedrijfsapplicaties als SAP, Siebel, Oracle, Tibco, BusinessWorks of Microsoft, die doorgaans een dure licentie hebben.
  • Consultancy over inrichting van integratie-infrastructuur. We kunnen op locatie inventariseren en advies geven over de meest geschikte integratie-infrastructuur.
  • Inventarisatie en consultancy op het gebied van security in relatie tot integratie en Java.
  • Het opzetten en bouwen van migratieoplossingen van huidige systemen naar het Frank!Framework.
  • Realisatie van integratie-applicaties en het bouwen van nieuwe integratieoplossingen met het Frank!Framework.
  • Aanpassen van mappings voor bestaande integratieoplossingen en opleveren op basis van aangeleverde documentatie.
  • Beheer van het customised Frank!Framework. Wij kunnen op basis van RFC’s aanpassingen maken op het Frank!Framework en aangesloten houden op de LCM-kalender van uw IT-landschap.
  • Beheer van Frank!Framework-applicaties. We leveren tweede- en derdelijns support (eerstelijns support is functioneel en gebeurt normaliter bij de klant). WeAreFrank! is hierbij tijdens kantooruren stand-by voor incidenten en houdt de kennis over de oplossing voor iedere koppeling op peil. Indien gewenst is 24/7 support ook mogelijk.
  • Beheer van een complete integratieoplossing in bijvoorbeeld AWS Cloud. Dit werken we op detailniveau uit, zodat de geboden oplossing naadloos aansluit op al jouw applicaties en infrastructuur. Dit is tevens overdraagbaar, mocht je ooit met een andere partij gaan samenwerken.

Op zoek naar een geschikte maatwerkoplossing voor jouw integratievraagstuk?