Corporate

WeAreFrank! levert integratieoplossingen aan bedrijven in Nederland. Wij helpen deze bedrijven toegevoegde waarde te halen uit hun digitale ketens en begeleiden ze bij hun integratievraagstukken. Dat doen we in vijf fases: Ontwerp, Bouw, Implementatie, Kennisoverdracht en Beheer & Onderhoud. Dus vanaf de analyse tot aan het beheren én optimaliseren van  hun enterprise integraties. Het Frank!Framework, ons eigen open-source integratieplatform, geeft klanten inzicht en controle over al hun systeem- en data-integraties zowel on-prem als in de cloud. Daarnaast helpen wij de TCO van je integratieplatform te verlagen.

Stroomlijn je dataverwerking met het Open Source Frank!Framework. Je kunt kiezen om zelf aan de slag te gaan met kant-en-klare bouwstenen, of volledig worden ontzorgd met Integratie as a Service. Bij ons betaal je geen licentiekosten, bepaal je zelf hoeveel support je inkoopt en blijf je 100% flexibel.

Gerelateerde blogs

Wij hebben als doel om met ons open-source Frank!Framework hét integratieplatform voor overheden en het bedrijfsleven van Nederland te worden.

Wil je hier met jouw bedrijf onderdeel van worden en meer weten over wat wij en het Frank!Framework voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een (digitaal) adviesgesprek in met een van onze integratiespecialisten, een architect of onze CTO.

 

Gratis adviesgesprek inplannen